Theaterjournaal hoofdpagina

Over Theaterjournaal:
Theaternieuws, premièredata, recensies en interviews. Je vindt het allemaal op Theaterjournaal. De redactie heeft als doel een zo breed mogelijk beeld te geven van theater en de lezer goed en snel te informeren. Theaterjournaal wordt dagelijks door vrijwilligers zo actueel mogelijk gehouden.


Hoofdredactie
Nathalie van Eck

Eindredactie
Daniël Zevenbergen
Nathalie van Eck

Webmaster
Rogier Reedijk
Redactie
Aron Elstak [www.aronelstak.nl]
Chris Belloni [www.belloni-concepts.nl]
Ellemieke Visser
Emilia Nova
Ingrid Geubel
Janneke Majoor
Marit Golstein
Maudy Tjho
Mieke Zijlmans
Nathalie van Eck
Yara Gomperts


Persberichten:
Persberichten en alle andere informatie met betrekking tot theater zijn bij voorkeur welkom via de mail: redactie@theaterjournaal.nl. Ook vragen en verzoeken zijn via dat mailadres welkom.


Vacatures:
Theaterjournaal is op zoek naar enthousiaste redacteuren die zich vrijwillig willen inzetten voor de site. Van redacteuren wordt verwacht dat zij maandelijks twee artikelen aanleveren. Uiteraard wordt kennis van theater en enige schrijfervaring op prijs gesteld. Geïnteresseerd? Mail een motivatiebrief met CV en een artikel dat je zelf hebt geschreven naar: vacature@theaterjournaal.nl


Theaterjournaal.nl plaatst cookies van Facebook/Twitter/Google/LinkedIn (lees meer). Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig: toestaan / weigeren.